مقالات و مکتوبات
لیست مقالات
اصول تغذیه سالم در آشپزی روزمره
آشپزی سالم از مغازه یا بازار شروع میشود، نه آشپزخانه. اگر مواد اولیهای که تهیه میکنیم سالم، تازه و باکیفیت نباشند، حتی با بهترین روشهای پخت هم نمیتوان غذای سالمی تهیه کرد. در مرحلهی خرید باید به سراغ موادی برویم که طبیعی، کمفرآوریشده و ترجیحاً فصلی باشند. مثلاً گوجهفرنگی...
بیشتر بدانید
ادویهها و تاثیر آنها در طعم و سلامتی غذاها
ادویهها از عناصر کلیدی در ایجاد طعم، رنگ و رایحهی غذا هستند. حتی غذاهای ساده و بیمزه با مقدار کمی ادویه طعمی دلپذیر پیدا میکنند. زردچوبه طعمی گرم و خاکی دارد که در بیشتر غذاهای ایرانی بهکار میرود.
بیشتر بدانید
آشنایی با غذاهای استانهای مختلف ایران
غذاهای استانهای شمالی ایران مثل گیلان و مازندران به دلیل نزدیکی به دریای خزر و تنوع محصولات کشاورزی از مواد اولیه تازه و سبزیجات معطر فراوانی استفاده میکنند. در این منطقه، غذاهایی با عطر و طعم سبز، سبزیجات تازه و ماهی تازه بسیار محبوبند. میرزا قاسمی یکی از
بیشتر بدانید
معرفترین غذاهای ایرانی، سفری به دل طعمها و تاریخ
ایرانیان از دیرباز به غذا نه فقط بهعنوان یک نیاز جسمی، بلکه بهعنوان بخشی از فرهنگ، سنت، آیین و حتی هویت نگاه میکردند. غذا در زندگی ایرانی، همیشه جایگاهی معنوی داشته و با مفاهیمی مثل مهماننوازی، احترام به بزرگترها، شادی و حتی غم پیوند خورده است. در بسیاری از خانوادههای سنتی، طبخ غذاهای خاص برای
بیشتر بدانید
ارزش غذایی غذاهایی که روزانه مصرف میکنیم
در دنیای پرشتاب امروز، بسیاری از مردم بدون توجه به ارزش غذایی، وعدههای غذایی خود را صرف میکنند. اما واقعیت این است که نوع و میزان غذایی که میخوریم، بهطور مستقیم بر سلامت جسم و روان ما تأثیر میگذارد. شناخت دقیق ارزش غذایی مواد مصرفی، یکی از مهمترین گامها در داشتن سبک زندگی سالم و پیشگیری از
بیشتر بدانید